Toobali koduklubi sai järjekordse valusa kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: SCANPIX

Eesti võrkpallikoondislase Kert Toobali koduklubi Inegöli Gümüshane pidi Türgi meistrivõistlustel taaskord leppima valusa 2:3 kaotusega, kui põhiturniiri eelviimases 21. voorus jäädi viiegeimilise heitluse järel alla turniiritabelis viiendat kohta hoidvale Galatasaray meeskonnale. Kümnendal tabelireal jätkava Inegöli jaoks oli tegemist hooaja 18. kaotusega, kuuest viiegeimilisest mängust on seejuures võidetud vaid üks.

Viiendas geimis pidevalt initsiatiivi hoidnud Inegöl ei suutnud koduseinte toestust ära kasutada, jäädes vastasele 2:3 (22, -23, 22, -23, -13) alla, vahendas volley.ee.

«Mäng oli väga tasavägine ja võis kalduda nii meile, kui vastastele. Kaitses ülestoodud pallide realiseerimine oleks võinud natukene parem olla. Meeskond võitleb ja mängib korralikult, aga taaskord peab leppima kaotusega - kahjuks otsustavatel hetkel jääb meil alati millestki puudu,» kommenteeris Eesti koondise sidemängija valusat kaotust.  

«Kodusaalis oli see meie hooaja viimane mäng. Laupäeval toimub põhiturniiri viimane voor, kui võõrsil lähme vastamisi Fenerbachega. Taaskord uus võimalus, et 2:3 kaotustejada lõpetada,» vaatas Toobal ette viimase vooru suunas. 

Tavapäraselt kogu kohtumise kaasateinud Toobal tõi enda võistkonna kasuks kuus punkti, millest kaks tulid rünnakul, kolm blokis ja üks serviässast. Inegöl hoiab 14 punktiga kümnendat kohta. Põhiturniiri viimases mängus minnakse eeloleval laupäeval võõral väljakul vastamisi turniiritabeli neljanda võistkonna Fenerbachega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles