Pahane vormel-1 sarja boss määras Manor Marussia meeskonnale trahvi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

F1 sarja boss Bernie Ecclestone on pahaseks saanud Manor Marussia meeskonna peale, sest alles hiljuti vormelikarusselliga ühinenud tiim ei saatnud oma sõitjaid nädalavahetusel võistlema. Ecclestone teatas, et Marussia peab selle ees maksma trahvi ehk tasuma kinni oma meeskonna varustuse vedamise Austraaliasse.

Manori meeskond sai alles veebruarikuus kinnituse, et nad saavad tänavu F1 sarjas kaasa teha. Sel nädalavahetusel sõidetigi uue hooaja avaetapp Melbourne'i ringrajal, kuid Manori sõitjad starti ei läinud, sest tiimi esindajate sõnul nähti küll palju vaeva, et mootorid sõidukorda saada, kuid see ei õnnestunud. Rahvusvahelise autospordiliidu (FIA) kohtunikud uurisid Marussia tiimi juttu ja jõudsid järeldusele, et meeskond andis endast tõesti parima, et sõitjaid starti saata, ning seetõttu neile karistust ei järgne.

Sama ei arva aga kuningliku vormelisarja boss Bernie Ecclestone, kes oli Marussia meeskonna peale vägagi pahane. «Me poleks mitte kunagi tohtinud lasta Manoril teha seda, mis nad tegid. Neil ei olnud mitte mingisugust kavatsust Austraalias võistelda. Null. Nad poleks suutnud ka siis rajale minna, kui keegi oleks neid relvaga ähvardanud,» kurjustas Ecclestone.

«Nad peavad maksma selle eest, et nad sinna said ja sealt ära ka saavad. Nad ei võistelnud, seega peavad maksma selle eest,» lisas Ecclestone, kes vihjas asjaolule, et Manor peab ise kinni maksma oma 30 tonni kaaluva varustuse Austraaliasse viimise ja tagasitoomise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles