Venemaa superliigas jõudis poolfinaali üllatusmeeskond

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Venemaa võrkpalli superliigas selgusid pühapäeva õhtul poolfinalistid. Üllatus sündis vaid ühes veerandfinaalpaaris: põhiturniiri neljas, mullune hõbe ja tunamullune Euroopa Meistrite liiga võitja Novosibirski Lokomotiiv ei võitnud kummaski kohtumises geimigi, kodus ega võõrsil. Raudteeklubi tõukas rööbastelt põhiturniiri viies Surguti Gazprom-Jugra.

Novosibirski meeskonna peatreener Andrei Voronkov on ka Venemaa koondise peatreener. Tema trooni väristati korralikult, sest kohe tuli kiibitsejatele meelde ka põrumine mullusel MM-il. Kõige krooniks võttis eilne kaotus Lokomotiivilt võimaluse pääseda tuleval hooajal mängima Meistrite liigasse. Meeskonna peatreener ja kapten pöördusid oma fännide poole vabandusega ja palvega meeskonda mitte veel maha kanda. Surguti meeskonna juhid seevastu kiitsid oma mängijaid taevani ja kostsid, et nüüd ei karda nad enam kedagi, ka Belgorodi Belogorjet, kellega nad 20. märtsil algavas poolfinaalseerias vastamisi lähevad, vahendas volley.ee.

Teised veerandfinaalid: Belgorodi Belogorje – Kemerovo Kuzbass 3:1 ja 3:0, Kaasani Zeniit – Novõi Urengoi Fakel 3:0 ja 3:1, Moskva Dünamo – Nižni-Novgorodi Gubernija 3:0 ja 3:0. Belgorodi ja Surguti kõrval moodustavad teise poolfinaalpaari Moskva Dünamo ja Kaasani Zeniit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles