Aganits ja Teppan tunnistasid kuulsa Trentino paremust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan.
Renee Teppan. Foto: Altotevere Volley

Eesti võrkpallikoondislaste Andri Aganitsa ja Renee Teppani koduklubi Altotevere Citta di Castello läks möödunud nädalavahetusel Itaalia SuperLegas vastamisi kuulsa Trentino Diateciga, kes on mitmekordne maa meister, Meistrite liiga võitja ja klubide maailmameister. Üllatust ei sündinud, kui favoriit võttis kodusaalis kindlalt oma.  

Aganits tegi Altotevere 0:3 (-16, -19, -19) kaotusmängus kaasa kogu kohtumise, realiseerides kaheksast rünnakust kolm. Teppan seekord mänguaega ei teeninud, vahendab volley.ee.

«Algus oli päris hull aga siis toimus sidemängijate vahetus ja mäng hakkas paremaks minema - punktide mõttes oli mäng Trentinoga parem eelmise vooru Modena omast,» kommenteeris Aganits kohtumist tugeva vastase vastu.

«Mängu alguses ei saanud ma minema, sest esimesed tõsted tulid kõik kolme meetri pealt või kaugemalt ja neid punktiks ei suutnud lüüa. Kolmanda geimi lõpu poole leidis sidemängija mind taaskord üles ja sain mõned pallid punktiks realiseerida,» analüüsis Eesti koondise temporündaja enda etteastet.

«Kahjuks järjekordne kaotus on tõsiasi. Mäng algas meie poolt ebakindlalt ja vastane surus oma tahtmise kohe alguses peale. Teises geimis vahetati sidemängija välja, mille tulemusena muutus mängupilt meie poolt selgelt paremaks ja loogilisemaks. Tõsi, skoor jäi suhteliselt samaks ka teises ja kolmandas geimis, kuid sidemängija vahetus tõstis mängutaset. Alanud nädalal on mäng elu ja surma peale Milano võistkonnaga. Hetkel arvan, et mängime liiga kõige kehvemat võrkpalli, seega favoriidiks pean vastaseid. Samas mängime kodus ning kui end kokku suudame võtta, siis oleme kindlasti võimelised võitma,» rääkis Teppan pärast viimast mängu.  

Kolm vooru enne põhiturniiri lõppu hoiab Altotevere turniiritabelis jätkuvalt eelviimast 12. kohta. Nädalavahetusel minnakse koduväljakul vastamisi turniiritabeli punase laterna Milano Revivre`iga.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles