Katari reis tõi jalgpallikoondisesse uusi mehi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: Liis Treimann

Eesti koondis peab 27. märtsil võõrsil Euroopa meistrivõistluste valiksarja mängu Šveitsiga. Koondise peatreener Magnus Pehrsson avalikustas 21 mängija nime, 23 mängijaga koosseis selgub laupäeva õhtuks. Avaldatud nimekirja põhjal võib tõdeda, et aasta lõpus Kataris peetud maavõistlusmängus hästi esinemine avas mõnele mehele tee ka valikmängule.

Esialgses nimekirjas pole Joel Lindperet, keda Pehrsson soovib tõenäoliselt näha Nõmme Kalju laupäevases liigamängus Viljandi Tulevikuga. Eesti meistriliiga kahes esimeses voorus pole Lindpere veel Kalju eest väljakul käinud. Märkimisväärsemate nimedena on seekord koondisekutse teeninud Levadia poolkaitsja Andreas Raudsepp ja FC Flora poolkaitsja Rauno Alliku, kes teenisid Pehrssonilt kiidusõnu just Kataris.

«Tema tehnika ja füüsis on piisaval tasemel, et koondise eest mängida,» sõnas Pehrsson aasta lõpus toona koondisedebüüdi 21-aastase Raudsepa kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles