Eesti krossimees sai Inglismaalt ootamatu pakkumise

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Kahro
Erki Kahro Foto: Martin Gatski

Eelmisel nädalavahetusel toimunud Briti motokrossimeistrivõistluste avaetapil avanes Eesti krossifännidele mõneti üllatuslik vaatepilt, kui eelmise hooaja MX2 klassi Eesti meister Erki Kahro võistles Husqvarna asemel hoopis Hondaga.

Hiljuti pikemalt treeninglaagrist Ameerika Ühendriikidest saabunud Erki Kahro sõnul tuli initsiatiiv osaleda Inglise meistrivõistluste avaetapil välismaalt. «MVRD Honda tegi mulle pakkumise teha esimene Briti etapp prooviks kaasa. Nüüd on asi ametlik ja asendan eelmise aasta MX2 klassi Briti meistrit lätlast Matiss Karrot, kes on praegu vigastusega audis. Meeskond oli mu debüüdi tulemusega rahul ja nüüd sain omale sinna koha kolmeks järgmiseks Briti etapiks,» selgitas avaetapil teises sõidus viienda ja kokkuvõttes kümnenda koha saanud Kahro.

«Tahaks kindlasti tänada ka oma Eesti poolseid toetajaid mõistva suhtumise eest, sest sellist võimalust ei teki just iga päev. Samas olen endiselt Baltikumis ja Soomes Husqvarna ning Foxi sõitja,» lisas Kahro, kes esindab tänavusel hooajal Pärnu Motoklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles