Pärnu jõudis kindla võiduga poolfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakate peatreener Avo Keel.
Pärnakate peatreener Avo Keel. Foto: Tairo Lutter

Muljetavaldava protsendiga (67,2) rünnakuid realiseerinud Pärnu Võrkpalliklubi alistas Järvamaa meeskonna 3:0 ja jõudis Eesti meistrivõistlustel poolfinaali. Kolme veerandfinaalkohtumise peale suutis Järvamaa võita kaks geimi, kui laupäeval anti kodusaalis pärnakatele viiegeimiline lahing. Mõlemad suvepealinnas toimunud kohtumised kallutas Pärnu kindlalt 3:0 enda kasuks. 

Tänases kohtumises oli pärnakatest kõige kehvem rünnakuprotsent Hindrek Pulgal, ent temagi näitaja oli 50. Diagonaalründaja realiseeris 14 tõstest pooled. Temporündajad Harri Palmar ja Timo Tammemaa lõid kahe peale aga punktiks näiteks kõik seitse tõstet. Kolleeg Tamar Nassari näitaja oli üheksast seitse. Lisaks temalt ka neli blokipunkti. Nassari kõrval kogus 11 punkti ka Pärnu meeskonna kapten Andrus Raadik, vahendab volley.ee.

Järvamaa võistkonna rünnakuprotsent oli 47 ja nende poolel tõi 11 punkti Virko Vantsi, Ilmar Mõttus lisas kümme. Vastuvõtul oli Pärnu parem 56-46. 

Poolfinaalseerias läheb Pärnu vastamisi Selver Tallinna meeskonnaga, Järvamaa jätkab mänge kohtadele 5.-7.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles