Kullamäe: meie poolt korralik mäng

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Rein Murakas

Tartu Rock võõrustas korvpalli Balti liiga poolfinaalide korduskohtumises Läti viimase kahe hooaja meistrit Ventspilsi. Kuigi avamängu 25-punktilist kaotust hakati maruliselt tagasi tegema, tuli lõpuks  külalistele alla vanduda 72:76 ning kahe mängu kokkuvõttes sai finaali Ventspils, Rock mängib teist aastat järjest pronksile. Kordusmängu parim oli Janar Talts 20 punkti ja 10 lauapalliga.

Rocki peatreener Gert Kullamäe kiitis mängijate valmisolekut. «Meie poolt kindlasti parem mäng kui Ventspilsis. Olime mänguks ja võitlusteks kohe valmis ja läksime üritama. Mingil hetkel teisel poolajal, kui oli selge, et 25 punkti tagasi ei tee, siis tahtsin, et kõik saaks mängida ja ka nooremad poolfinaali kogemust. Meie poolt korralik mäng, aga seeria esimesest poolajast kaasa tulnud 25 punkti tagasi tegemine oli tänasel päeval meie jaoks liiga raske ülesanne,» arutles Kullamäe.

Rocki parim oli kaksikduubli 20 punkti ja 10 lauapalliga Janar Talts. Kolm kaugviset tabanud Valmo Kriisa lisas 14 punkti. Tanel Sokk kogus 11 punkti ja viis korvisöötu.

Ventspilsi edukaimana viskas Martins Meiers 15 punkti. Maris Gulbis ja Zanis Peiners said kirja 11 punkti ning Peiners andis ka neli korvisöötu. Artis Ate arvele jäi 10 punkti.

Rock peab Balti liiga pronksiseeria avamängu kodus kolmapäeval, 25. märtsil kell 19. Vastane selgub pühapäeval, kui mängitakse paari Šiauliai – Utena Juventus teine mäng. Seeria esimese mängu võitis Šiauliai 73:69.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles