Morozov põhjustas penaltimängus ühe värava

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (paremal).
Igor Morozov (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov ja Debreceni VSC kaotasid eile penaltirohkes Ungari liigakarika veerandfinaali avakohtumises 2:3 Videotonile. Morozov oli osaline ühes vastaste väravas.

Morozov sai küll kirja tänavuse esimese algkoosseisus alustatud ametliku mängu, ent suurt edu see talle ei toonud: kodus peetud lahingus sai ta 90 minuti kõrval kirja 8. minutil kollase kaardi ning 31. minutil põhjustas tema käemäng vastastele penalti, mis ka ära realiseeriti ja millest Videotoni 2:0 eduseis sündis, vahendas Soccernet.ee.

Tegemist ei olnud aga ainsa 11-meetri karistuslöögiga. Videoton läks mängu ka juhtima penaltist ning 37. minutil lõi DVSC ühe tagasi penaltist. Teine poolaeg püsis penaltite ja väravateta üleminutiteni, kui Debrecen esmalt 90. minutil mängusituatsioonist seisu viigistas ning Videoton seejärel kolmanda lisaminuti penaltist 3:2 võidu võttis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles