Seljaprobleemide küüsi sattunud Bottast võib oodata operatsioon

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas pidi möödunud pühapäeval sõidetud uue hooaja avaetapi vahele jätma Williamsi rooli keerav Valtteri Bottas. Nüüdseks on Soome meedia välja selgitanud, et seljaprobleemide käes vaevlev Bottas võib paranemiseks vajada operatsiooni.

Bottas läks Austraalias sõidetud avaetapi kvalifikatsioonisõidu järel haiglasse uuringutele ning pühapäevasel võidusõidul ta starti ei jõudnud. Praeguseks on soomlane reisinud Austraaliast Malaisiasse, kus sõidetakse märtsi lõpus hooaja teine GP. Bottase osalemine sel etapil pole veel kindel, aga erinevate Soome väljaannete väitel töötab Williamsi sõitja tublilt koos oma füüsilise ettevalmistuse treeneri ja füsioterapeudiga, et seljamuredest üle saada ning taas võistlema asuda.

Samas väidab Soome meedia, et isegi juhul, kui Bottasel õnnestub kohe taas vormelirooli istuda, võib ta hooaja lõpus täielikuks paranemiseks siiski vajada operatsiooni. «Sõitja alaselg saab pidurdamiste tõttu väga suure koormuse osaliseks,» selgitas Turun Sanomati ajalehele olukorda endine tippsõitja Mika Häkkinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles