Mercedese tiimi juht: Hamilton tegi Ferrariga koostööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarja valitsev maailmameister Lewis Hamilton on Mercedese tiimi juhi Toto Wolffi sõnul teinud hiljuti koostööd nende konkurendi Ferrariga, kuid seda vaid selleks, et soetada Itaalia autotootja käest uus luksusmasin.

Mullu Mercedesega võimsa hooaja teinud ja maailmameistriks tulnud Hamilton on jõudmas oma senise meeskonnaga läbirääkimiste lõppfaasi ja kõikide eelduste kohaselt peaks britt peagi sõlmima Mercedesega uue lepingu. Kuna seni pole allkirju veel paberile pandud, tekitasid vahepeal F1 ringkondades kõmu kuulujutud, et Hamilton on ühendust võtnud Ferrari meeskonnaga.

Tänaseks on selliseid jutte kinnitanud Mercedese tiimi juht Toto Wolff, kes aga selgitas, et britti ja Ferrarit ei ühenda mitte huvi koostöö vastu, vaid hoopis ostu-müügi tehing. «Muidugi oli nii, Lewis tegi Ferrariga koostööd: ta ostis just LaFerrari,» selgitas Wolff Saksamaa väljaandele Bild.

LaFerrari on eksklusiivne hübriidauto, mida toodeti vaid 499 masinat. Iga uhke sportauto hind on üle miljoni inglise naela, kuid Wolffi sõnul ei häiri neid asjaolu, et Hamilton tahab ringi kihutada konkurendi eksklusiivse autoga. «Meil ei ole sellega probleemi,» teatas Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles