Manchester Unitedi noor mängumees sattus seksiskandaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Pereira.
Andreas Pereira. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna 19-aastase mängija Andreas Pereira kohta on hakanud levima omapärased kuulujutud, mille järgi proovis ta meelitada üht neiut enda ja oma tiimikaaslasega grupiseksi harrastama.

Daily Mirror avaldas täna 19-aastase Kelly McKinney väited, mille järgi oli ta oma sõbrannaga baaris kokteile joomas, kui tutvus Pereira ja tema meeskonnakaaslase Paddy McNairiga. Neiu väitel said nad kõik omavahel hästi läbi, kuid ta tegi noormeestele selgeks, et neil pole plaanis hiljem nendega seksida.

Hoolimata McKinney eitavast vastusest sai neiu enda sõnul hiljem Pereiralt smsi, kus noormees avaldas lootust, et McKinney võiks olla huvitatud grupiseksist. «Teeme grupiseksi. Me hoolitseme su eest. Oleksid nõus? Kui palju sa selle eest raha tahaksid? Nimeta oma hind. Me oleksime olnud valmis maksma ühele neiule 5000 naela,» seisis väidetavalt McKinneyle saadetud smsis.

McKinney rääkis Daily Mirrorile, et vastas Pereira pakkumisele eitavalt ja tundis ennast alandatuna. ManU mängumees pole ise juhtunu kohta kommentaare jaganud, aga tema agent Leo Scheinkman teatas, et tema arust polegi selles intsidendis midagi kommenteerida. «Ta on noor ja vallaline ja võib seksida kellega iganes tahab. Mille eest ta vabandama peab?» ütles Scheinkman.

19-aastane Pereira tegi Manchesteri eest Inglise kõrgliigas oma debüüdi just möödunud nädalavahetusel, kui 3:0 võideti Tottenhami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles