Red Bulli endine sõitja: nende ähvardusi tasub tõsiselt võtta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Coulthard.
David Coulthard. Foto: SCANPIX

Red Bulli vormel-1 võistkonna endine sõitja David Coulthard lausus veebiväljaandele motorsport.com, et võistkonna hiljutist ähvardust sarjast lahkumise kohta tasuks väga tõsiselt võtta.

«Need sellid on võimukad ja harjunud olukorda kontrollima. Nad ei ütle midagi välja, kui nad pole valmis seda ka päriselt ellu viima,» sõnas Coulthard. «Seetõttu maksab iga nende sõna tõsiselt võtta, sest ajalugu on näidanud, et tootjad tulevad ja lähevad, tiimid tulevad ja lähevad. Ning kui Red Bull läheb, võtavad nad kaasa neli autot. Nende järel ei saa lihtsalt niisama ust kinni lüüa,» viitas Coulthard asjaolule, et Red Bulliga koos lahkuks vormel-1 sarjast ka nende tütartiim Toro Rosso.

Käesoleva nädala alguses märkis Red Bulli nõustaja Helmut Marko Austria meediale antud intervjuus, et Red Bulli suuromanik Dietrich Mateschitz võib Mercedeste domineerimise ja ebavõrdse olukorra jätkumise korral sarjast tagasi tõmbuda. «Sarnaselt eelmistele aastatele hindame me ka tänavu kulusid ja tulusid. Kui oleme täiesti rahulolematud, siis võime kaaluda ka vormel-1 sarjast lahkumist,» teatas Marko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles