Eestis ringi astuv Robert Helenius: tuleb vinge matš!

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Tallinnas toimuval GIGA Estonian Boxing Nightil näeb ringis ka profipoksi üliraskekaalu maailmanime, soomlast Robert Heleniust. Eile osalesid poksijad Rocca Al Mare kaubanduskeskuses avatud treeningul.
Laupäeval Tallinnas toimuval GIGA Estonian Boxing Nightil näeb ringis ka profipoksi üliraskekaalu maailmanime, soomlast Robert Heleniust. Eile osalesid poksijad Rocca Al Mare kaubanduskeskuses avatud treeningul. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laupäeval Tallinnas toimuval GIGA Estonian Boxing Nightil näeb ringis ka profipoksi üliraskekaalu maailmanime, soomlast Robert Heleniust. 31-aastane kahemeetrine Helenius pidas oma viimase võistluse 2013. aastal. Sealtpeale on ta tagasituleku nimel vaeva näinud, saades jagu vigastustest ning jättes sinnapaika endise promootori. Nüüd teeb ta comebackʼi Eestis, vastaseks ungarlane Andras Csomor. Eile Rocca al Mare ostukeskuses peetud näidistreeningul sai näha nii Heleniust ennast kui ka teisi laupäeval võistlema asuvaid mehi: Heleniuse vastast Csomori ning Artur Akavovit ja tema vastast Davit Makaradzet.

Enne Heleniust astusid ringi väiksemad ja kergemad mehed. Esimesena demonstreeris oma oskusi Makaradze ning seejärel kunagi Eesti koondistki esindanud venelane Artur Akavov. Soojenduseks löögid kujuteldava vastasega ning seejärel sparringutreeneriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles