Postimehe otsepilt: Narva Trans ja Infonet tegid väravateta viigi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 3. vooru avasid reede õhtul kell 19 Narva kunstmurustaadionil toimunud mänguga Narva Trans ja Infonet, leppides 0:0 viiki. Infoneti poolel tabas Ermal Hajdari teisel poolajal posti ja Kassim Aidara latti, Transi parimate võimaluste eest hoolitsesid Artjom Škinjov esimesel ja Vitalijs Zils teisel poolajal, kuid mõlema löögid tõrjus Infoneti väravavaht Mihhail Lavrentjev. Trans on seega kogunud kolme esimese vooruga viis punkti, kõik kolm senipeetud mängu viigistanud Infonetil on aga väravatearve siiani avamata.

 Kohtumine on järelvaadatav.

Narva Trans - FC Infonet

Reedel 20. märtsil kell 19.00 Narva kunstmurustaadionil

Premium liiga tänavuseks mustaks hobuseks peetav Narva Trans on hooaega alustanud hästi, kui avavoorus köeti 5:2 saun liiga uustulnukale Pärnu linnameeskonnale ning teises voorus saadi tänu Vitalijs Zilsi tabamusele Levadialt võõral väljakul kätte viigipunkt. Lätlane on ühtlasi kahe vooru järel Premium liiga paremuselt teine väravakütt, olles löönud kolm väravat.

Infonet läks kahes esimeses voorus järjest vastamisi Levadia ja FC Floraga, tulemuseks esmalt 0:0 viik ja seejärel 0:2 kaotus. Kohtumist Floraga ilmestas kurioosne vahejuhtum Nikolai Mašitševiga, kelle särgilt tulid lahti nii number kui ka nimi, mistõttu poolkaitsja pidi kohtuniku korraldusel mängu pooleli jätma ja vahetusmeeste pingile siirduma. Ehkki väravaid pole Infonet sel hooajal veel löönud, jäi peatreener Aleksandr Puštov hoolealuste mängupildiga üldjoontes rahule, märkides pärast kohtumist Floraga, et kahest esimesest mängust on kaasa võtta rohkem positiivset kui negatiivset.

Mullu mängisid Trans ja Infonet hooaja esimese kohtumise 1:1 viiki. Kolmes järgmises mängus pani Infonet aga alati püsti väravapeo, võites teise kohtumise Infonet suurelt 4:0, kolmanda 3:0 ja neljanda 5:2. Täpselt samamoodi - esimeses mängus viik, seejärel kolm võitu Infonetile - mängiti ka 2013. aastal, seega pole Trans seni Infoneti vastu kaheksast mängust saanud veel ainsatki võitu.

Transi peatreener Aleksei Jagudin: «Mäng Infonetiga meile on väga tähtis. Soovime tõestada, et eelnevate mängude edu polnud juhuslik, vaid meie töö on lõpuks vilja kandma hakanud. Infonet on mängitav vastane, seega usun positiivsesse tulemusse.»

Transi poolkaitsja Marek Kaljumäe: «Tuleb kindlasti raske mäng hea meeskonna vastu ja läheme mängule võidumõtetega.»

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Meid ootab ees selle aasta esimene väljasõit ning arvestades turniiritabelit, on meie eesmärgiks tuua Narvast kolm punkti. Tegemist on väga tõsise vastasega ning saavutamaks võitu, peame esiteks alustama väravate löömist ja püüdma mängida kaitses kindlalt.»

Infoneti mängija Jevgeni Harin: «Turniiritabel sunnib meid mängima võidule, vaatamata sellele, kas mängime kodus või võõrsil. Seepärast pöörame mänguks valmistumisel tähelepanu just rünnakule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles