Zlatan pääses lisakaristusest, kaasmängijale läks Twitteri-solvang kalliks maksma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Bjorn Kuipers näitab põlvitavale Zlatan Ibrahimovicile punast kaarti. Samal ajal on kogu sündmust jälgima kogunenud ka Chelsea pallurid.
Kohtunik Bjorn Kuipers näitab põlvitavale Zlatan Ibrahimovicile punast kaarti. Samal ajal on kogu sündmust jälgima kogunenud ka Chelsea pallurid. Foto: SCANPIX

Euroopa Jalgpalli Liit (UEFA) karistas Paris Saint-Germaini jalgpalliklubi ründajat Zlatan Ibrahimovici punase kaardi eest ühemängulise võistluskeeluga.

Kohtunik Björn Kuipers saatis Rootsi koondise ründaja eelmisel nädalal Londoni Chelsea vastu peetud Meistrite liiga kaheksandikfinaali kordusmängus väljakult minema, sest nägi avapoolaja keskel tema tegutsemises punase kaardi väärilist viga. Ibrahimovic ei protesteerinud vilemehe otsuse vastu, küll aga kritiseeris ta pärast mängu irooniliselt Chelsea mängijaid, kes tormasid talle punast kaarti nõudma. Suurema osa mängust kümnekesi tegutsenud PSG suutis vaatamata Ibrahimovici eemaldamisele lüüa kaks väravat ning lisaajal edasipääsu kindlustada.

Ibrahimovic peab vahele jätma veerandfinaali esimese kohtumise, PSG vastane selgub reedel kell 13 toimuval loosimisel. Märksa kauemaks jääb platsilt kõrvale aga tema meeskonnakaaslane Serge Aurier. Elevandiluuranniklane ei kuulunud küll vigastuse tõttu mängus Chelseaga PSG koosseisu, kuid postitas Facebooki kohtunik Kuipersile suunatud solvangu «sa räpane l*tapoeg». Ehkki Aurier vabandas hiljem oma postituse pärast, määras UEFA talle kolmemängulise võistluskeelu. Seega ei pääse Aurier platsile kummaski veerandfinaalmängus, samuti jääks tal PSG edu korral pidamata esimene poolfinaalkohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles