Žalgiris ja Vene kaotasid Euroliigas tähtsas mängus tiitlikaitsjale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (vasakul).
Siim-Sander Vene (vasakul). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas kaotas Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris võõrsil 72:79 tiitlikaitsjale Tel Avivi Maccabile.

Vene sai mänguaega natuke üle kümne minuti, kuid skoor jäi eestlasel selle ajaga avamata, sest viiest viskest ei tabanud ükski. Protokolli läks kirja ka üks isiklik viga. Üleplatsimeheks kerkis Maccabi tagamängija Jeremy Pargo, kes viskas 26 punkti. Devin Smith lisas 19 punkti. Žalgirise parim oli 19 punktiga Arturas Milaknis, Lukas Lekavicius lisas 13 ja James Anderson 12 punkti.

E-vahegrupis on Žalgirisel nüüd neli võitu ja seitse kaotust, millega jäädakse endiselt edasipääsu tagava joone alla. Samas vahegrupis alistas Barcelona võõrsil 77:73 Belgradi Crvena Zvezda, Juan Carlos Navarro tõi võitjatele 12 punkti, Tomaš Satoransky lisas 11 punkti ja võttis 10 lauapalli. Üleplatsimees oli kodumeeskonna poolel 23 punktiga Boban Marjanovic.

Õhtul kohtusid samas grupis veel Žalgirise jaoks olulises mängus Berliini Alba ja Istanbuli Galatasaray. Alba mängis küll viimase veerandaja alguses peaaegu maha 18-punktilise eduseisu, kuid võttis lõpuks siiski 75:68 võidu. Marko Banic tõi võitjatele 15 punkti, Leon Radosevic lisas 11 ning Reggie Redding ja Alex Renfroe kumbki 10 punkti. Galatasaray eest kogusid nii Zoran Erceg kui ka Ender Arslan mõlemad 16 punkti. Albal on nüüd tabelis viis võitu ja kuus kaotust, mis tõstab nad Žalgirise ette viiendale kohale.

F-vahegrupis alistas Istanbuli Anadolu Efes kodus 79:75 Nižni Novgorodi, võitjatele tõi Milko Bjelica 15 punkti. Nii Stephane Lasme kui ka Cedi Osman lisasid 13 punkti. Nižni Novgorodile tõi Artsiom Parahouski 22 punkti, Taylor Rochestie arvele jäi 18 punkti. Moskva CSKA alistas võõrsil kindlalt 95:77 Malaga Unicaja ja jätkab vahegrupi liidrina, Miloš Teodosic tõi võitjatele 25 punkti ja andis kaheksa korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles