FIFA otsus jätab staarid Meistrite liiga finaalist eemale?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (paremal) ja Luis Suarez väravat tähistamas
Lionel Messi (paremal) ja Luis Suarez väravat tähistamas Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) otsus võib Lõuna-Ameerika tähed eesotsas Lionel Messiga Meistrite liiga finaalist kõrvale jätta.

Tänavu suvel kogunevad Lõuna-Ameerika parimad Tšiilis, et pidada maha Copa America ehk Lõuna-Ameerika meistrivõistlused. 11. juunil algav turniir on aga ohtu seadnud vaid viis päeva varem peetava Meistrite liiga finaali, vahendab Soccernet.ee.

Nimelt on FIFA käskinud mängijad klubide juurest vabastada 29. mail, mis tähendaks, et mitmed staarid peaksid kõrvale jääma. Äsja veerandfinaalideni jõudnud Meistrite liigas jätkavad teed võidu poole Madridi Real, Madridi Atletico, Barcelona, Pariisi Saint-Germain, Monaco, Müncheni Bayern, Juventus ja FC Porto.

Suurimaid kaotuseid kannaks favoriitidest Barcelona ja PSG, jäädes ilma vastavalt Lionel Messist, Neymarist, Dani Alvesist, Javier Mascheranost ja Claudio Bravost või Thiago Silvast, David Luizist, Edinson Cavanist, Ezequiel Lavezzist, Lucas Mourast ja Marquinhosest.

Võib siiski eeldada, et UEFA sekkub olukorda ja ei luba tekkida olukorral, kus meeskonnad peaksid aasta suurimas mängus läbi ajama oma suurimate staarideta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles