Ratastoolitennisistid asuvad püüdma pääsu Rio paraolümpiale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis.
Tennis. Foto: SCANPIX

Ratastoolitennisistid Viljar Villiste ja Urmo Voogla koos treener Alar Milkiga osalevad 23.-29. märtsil World Team Cupil Antalyas.

Et kontrollida oma hetkevormi ja saada suurturniiri eel heatasemelisi mänge, osaletakse enne WTC (Wolrd Team Cup) turniiri Tšehhis Karvina Openil, mille lõppedes suundutakse otse Antalyasse. Osalemisega WTC-l astuvad Eesti ratastoolitennisistid sammu lähemale aastal 2016 toimuvale Rio paraolümpiale. Et täita tingimusi olümpiale pääsemiseks tuleb teenida ITFi punkte ja saada ametlik reiting. Samuti tuleb osaleda WTC võistlustel.

Viljar Villiste ja Urmo Voogla treenivad igapäevaselt Rocca Al Mare tennisekeskuses, kus on võimaldatud neile kvaliteetsed treenimistingimused ja tennisekeskuse haldajatele kuulub ka mängijate suur tänu. Voogla tööandja Nefab Packaging OÜ on samuti mehele väga tõhus toetaja, kes teeb igakülgselt võimalikuks tema võistlustel osalemise.

Seekordsel WTC-l osalemist toetab ka Hasartmängumaksu Nõukogu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles