Eesti saab Baltikumi esimese siseliivaväljaku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais
Kristjan Kais Foto: AntsLiigus/Pärnu Postimees

Pirita messikeskusse rajatakse Baltimaade esimene rannavõrk- ja jalgpalli siseliivaväljak.

Poole meetri paksuse kõigile nõuetele vastava võistlus- ja treeningväljaku rajamiseks kulub 500 tonni liiva. Liivaväljak valmib messikeskuse D-hallis septembrikuu jooksul.

Eesti Näituste ASi tegevjuhi Ingrid Pihela sõnul on messikeskuse D-hallis paigaldatud vajalikud piirded ning alustatud ka liiva sissevedamisega. «Esimesed mängud on plaanis juba oktoobri alguses,» lisas Pihela.

Pihela sõnul vastab väljak täielikult võistlusnõuetele ning seda saab vähendatud kujul kasutada ka kahe treeningväljakuna. «Pikisilmi ootavad väljaku valmimist üliõpilaste rannavõrkpalli Euroopa- ja maailmameistrid Mari-Liis Graumann ning Natalja Bratuhhina ja tudengite EM ja MM võistluste hõbedanaised Kadri Puri ja Polina Bratuhhina,» ütles Pihela. «Samuti saavad väljakul harjutada rannajalgpallurid. Liivaväljaku rajamine aitab muuta võistlushooaja aastaringseks ning luua pallureile soodsad treeningtingimused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles