Infoneti uus ründaja Ermal Hajdari: tõsielusaate finaalist Eesti kõrgliigasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga kahes esimeses voorus Levadia ja Floraga kohtunud Infonet püüab hooaja esimest võitu täna Narvas, kus minnakse vastamisi hooaega hästi alustanud Transiga. Kell 19 algavas ja Postimehe vahendusel otsepildis jälgitavas kohtumises jookseb suure tõenäosusega platsile ka üleminekuakna lõpus klubisse toodud ründaja Ermal Hajdari, kelle jalgpalluritaust on võrdlemisi ebatavaline.

22-aastane Kosovo päritolu, kuid Rootsi kodakondsusega Hajdari on mänginud sellistes klubides nagu Näsby IF ja Kristianstad FF, mullu aga osales ta Rootsis korraldatud tõsielusarjas «Proffsdrömmen». Tegemist on omamoodi superstaarisaatega noortele jalgpalluritele, kus otsitakse seni avastamata talente. Hajdari jõudis 2000 osaleja konkurentsis finaali ning jäi vaid ühepunktilise kaotusega võitjale napilt teiseks. Küll aga avas saates osalemine talle ukse Inglismaale Nike'i akadeemiasse.

Akadeemias treenivad noored profilepinguta jalgpallurid meeskonnaga, mis rändab mööda Euroopat ringi ja peab sõpruskohtumisi. Prantsusmaal, Hollandis ja Inglismaal peetud kohtumistes näitas Hajdari end väga heast küljest ning oli lõpuks üks kuuest mängijast, kellega akadeemia lepingu sõlmis. Mänguaja otsingul on Hajdari tänaseks jõudnud Eestisse ja loodab Infoneti ridades läbimurde teha, et järgmisel aastal juba kõrgemale tasemele liikuda.

Vaata videost, mida arvab Hajdari uuest koduklubist ja milline on tema unistuste liiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles