Prostituut paljastas kõigi aegade edukaima olümpiasportlase kohta rõveda saladuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps.
Michael Phelps. Foto: SCANPIX

Soome väljaanne Iltalehti kirjutas täna, et 37-aastane prostituut Kim Petro on avalikustanud oma seksiseikluse maailma kõigi aegade edukaima olümpiasportlase ujuja Michael Phelpsiga.

Petro rääkis enda ja Phelpsi väidetavast kohtumisest ajakirjale National Enquirer. Prostituudi väitel kohtusid nad ujujaga 2013. aastal ning Phelps kasutas temaga suhtlemiseks varjunime «Fabian Marasciullo», kes on tegelikult reaalselt eksisteeriv muusikaprodutsent. Naise sõnul maksis Phelps talle kohtumise eest 900 dollarit ning andis enne kokkusaamist kindlad juhised.

«Ta käskis mul enne hotelliminemist vett juua. Teadsin kohe, mis siis juhtuma hakkab,» rääkis Petro, kelle sõnul suitsetasid nad Phelpsiga hotellitoas kanepit ja kuulus ujuja üllatas teda sellega, et kandis naiste püksikuid.

See polnud aga ainuke üllatus, mis Petrot tabas, sest õigepea pidi ta kasutusse võtma selle vee, mis Phelps enne kohtumist ära juua käskis. «Ma pidin tema kohale minema ja tema peale urineerima. Pärast seda küsis ta, kas mulle sobiks, kui rahuldaksin teda. Loomulikult võin ma ju natuke reegleid painutada kuulsa olümpiavõitja jaoks, nii et tõmbasin siis tema püksid alla,» rääkis Petro, kes andis oma loo kinnitamiseks ajakirjale ka telefoninumbri, mis kuuluvat just Phelpsile. Väidetavalt läbis naine ka valedetektori testi edukalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles