Hispaania meedia avastas Messi supervormi saladuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Hispaania väljaanded on väidetavalt saanud teada, mis on viimasel ajal väga heas vormis oleva Barcelona jalgpalliklubi ründaja Lionel Messi saladuse taga - nimelt on argentiinlane oma menüüst välja jätnud pitsa.

Messi on Barcelona eest löönud viimases 11 liigamängus koguni 17 väravat, samas kui tema koduse liiga suurkonkurent Cristiano Ronaldo on oma kodutiimi Madridi Reali eest suutnud sama ajaga lüüa vaid neli tabamust. Tänavusel hooajal on Messi arvel seni 40 mängust juba 43 väravat.

Argentiinlase hea vormi taga on erinevate Hispaania väljaannete väitel asjaolu, et argentiinlane ei söö enam pitsat. Mundo Deportivo ajalehe väitel on Messi kaotanud lühikese ajaga 3,5 kilo, väljaanne AS teatab omakorda, et kaalulanguse põhjus ongi just selles, et Messi enam pitsat ei söö. Kuulujuttude järgi kuulus 2014. aastal pitsa regulaarselt argentiinlase menüüsse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles