Ferrari saamatus ajas Räikköneni endast välja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Vormel-1 Austraalia GP teise vabatreeningu lõpus tekkis probleem Kimi Räikköneni ja tema meeskonna Ferrari vahelises raadiosides. Soomlase jutt ei jõudnud raadio vahendusel meeskonnani ning Räikkönen kostitas tehnikuid endale omase otsekohese kommentaariga.

«OK, raadio proov,» proovis Räikkönen David Greenwoodiga ühendust saada. Vastuseks kõlas: «OK, valjult ja selgelt, Kimi, valjult ja selgelt.» Räikkönen läks uuele katsele: «Ma ei kuule teid, heli pole piisavalt vali, ma ei kuule teid.»

Greenwood jätkas õpetussõnade jagamisega. «OK, arusaadav, kui sa kuuled mind, lülita tagasi tavalise raadio peale,» ütles ta. Seepeale katkes aga Räikköneni kannatus: «See raadio on sellisel kujul mõttetu, sellest pole mingit abi, see on ainult lisaraskuseks. Tehke see korda või võtke üldse autost välja.» Greenwoodile jõudis sõnum kohale: «Arusaadav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles