Kalju särgis debüüdi teinud Lindpere koondisekutsest: minu asi on oma tööd teha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere
Joel Lindpere Foto: Madis Kalvet

Nõmme Kaljusse naasnud Joel Lindpere lausus pärast Kalju 6:2 võiduga lõppenud debüütmängu Viljandi Tuleviku vastu, et tundis end väljakul hästi. Lindpere sai mänguaega 36 minutit ja teenis ka penalti, mille realiseeris Hidetoshi Wakui.

«Ei hakanud seda penaltit endale võtma,» muigas Lindpere pärast mängu. «Endal tuli mäng normaalselt välja, väga palju valesööte ei teinud.  Teisel poolajal proovisime skoori suuremaks saada, pidanuks taga nulli hoidma,» nentis Lindpere, kelle tegutsemist oli Hiiu staadioni tribüünil jälgimas ka Eesti koondise abitreener Janno Kivisild.

«See, kas mind koondisesse kutsutakse, pole minu otsustada. Mina teen oma tööd, olen seda juba kümmekond aastat teinud. Eks meil on viimastel aastatel neid mehi küllaga koondises olnud, kes klubis üldse mängida ei saa,» sõnas Lindpere. Koondise peatreener Magnus Pehrsson peaks Eesti meeskonna lõpliku koosseisu mänguks Šveitsiga teatavaks tegema täna õhtul.

Kalju peatreener Sergei Terehhov lausus, et jääb rahule meeskonna ründetööga, mitte aga kaitsega. «Senistes mängudes suutsime taga lukus hoida, täna lasime kaks ära lüüa. Distsipliin kadus ja ega mulle ausalt öeldes teine poolaeg ei meeldinud. Eriti see, kuidas me rünnakult tagasi kaitsesse jõudsime,» kritiseeris Terehhov hoolealuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles