Sõber: mu naisel ja Georg Otsal on täna sünnipäev, selline asi paneb ikka täiega pingutama

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber
Andres Sõber Foto: Arvet Mägi

Eesti korvpalli Meistriliigas peeti täna põnevuskohtumine, kui kohtusid turniiritabeli kolmas ja neljas meeskond ehk Rapla Tyco ning Rakvere Tarvas. Rakvere oli viimasel veerandajal kindlam, võites mängu 69:66.

«Mu naisel ja Georg Otsal on täna sünnipäev, selline asi paneb ikka täiega pingutama,» viskas Rakvere peatreener Andres Sõber nalja.

«Mäng oli täielik thriller, Raplas oli saalis väga palju rahvast. Mul ei olegi sellist mängu sel hooajal vist olnud. Meie olime ees, siis võttis Rapla järgi, läks ette ja siis meie oma korda taas peal ja lõpp oli täiesti loterii. Meeskond võitles hingega kõikide pallide eest ja poisid on praegusel hetkel väga tublid, müts maha nende ees,» lisas Sõber.

«Oli tõeline kevadine mäng, mis tavaliselt play-off’dega tuleb. Täna oli täismaja, inimesed seisid ja istusid vahekäikudes. Kuigi me kaotasime, siis kogu see rahvas sai showd täie raha eest. Pingeline oli kuni viimase sekundini välja, kuna Janar Sool oli hea võimalus mäng lisaajale viia. Kahju muidugi kaotada, oleks tahtnud kodusaalis seda kolmandat kohta ära kindlustada, aga meil Keerlest täna ei olnud, et meil on seal veel varu olemas. Liiga suureks kurvastamiseks põhjust pole hetkel,» oli Rapla mänedžer Jaak Karp pärast valusat kaotust positiivselt meelestatud.

Kui Raplal puudus Keerles, siis Tarvak ei teinud kaasa Reinar Hallik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles