Transi noor ründaja läheb end näitama kuulsale Saksa kõrgliigaklubile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Mihkel Maripuu

19aastane Narva Transi ründaja Artjom Škinjov suundub järgmisel nädalal oma oskusi näitama Saksamaa Bundesliga kuulsale klubile Hamburger SV.

Transi president Nikolai Burdakov rääkis Põhjarannikule, et Škinjov veedab esmalt kaks päeva Hamburgeri noorteakadeemias ja seejärel kolm päeva ka põhimeeskonnas. «See on esialgu puhtalt tutvumiskäik,» ei pidanud Burdakov tõenäoliseks, et nende klubi üks andekamaid kasvandikke võiks lähiajal kuulsa Saksa klubiga liituda.

«On hea, et ta saab ise vahetult näha, kuidas ühes suures ja tuntud klubis elatakse ning treenitakse, milline on sealne tase ja konkurents,» sõnas ta. «Tahan, et tal tekiks veelgi tugevam motivatsioon saada väga heaks jalgpalluriks ning et ta mõistaks, et tema tuleviku eest kannab hoolt meie klubi, aga mitte mõni agent, kes on huvitatud vaid vahendustasu teenimisest.»

Loe Põhjaranniku artiklist pikemalt, mida Škinjov ise Saksamaale sõitmisest arvab ning milliste tippklubidega Transil veel sidemed on tekkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles