Erika Kirpu sai Budapestis kümnenda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu
Erika Kirpu Foto: Erik Prozes

Budapestis toimuval vehklemise GP-etapil olid naiste põhiturniiril võistlustules kaks eestlannat. Erika Kirpu alustas turniiri kahe võiduga, kuid langes 16 hulgas konkurentsist. Lõpuprotokollis sai Kirpu kirja kümnenda koha.

Neljanda asetusega Erika Kirpu oli avaringis 15:9 üle poolatarist Anna Mroszczakist (61. asetus). Järgmisena läks Kirpu vastamisi sakslanna Alexandra Ndologa (29.) ning teenis 12:11 võidu. 16 hulgas kaotas eestlanna aga brasiillanna Nathalie Möllenhausenile (20.) napilt 9:10.

Põhiturniirile jõudis Eesti naistest veel Kristina Kuusk. Avaringis alistas ta venelanna Julia Lihagina 13:12, kuid kaotas siis prantslanna Coraline Vitalisele 11:15. Kuusk sai kokkuvõttes 30. koha.

Kvalifikatsiooniturniiriga piirdunud Katrina Lehis sai 65., Irina Embrich 66., Nelli Paju 68. ja Julia Beljajeva 86. koha. Kokku osales 216 vehklejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles