Ken Kallaste videointervjuus: koondises olen ikka äärekaitsja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondis kohtub järgmise nädala reedel EM-valikmängus võõral väljakul Šveitsiga. Vaskkaitsja Ken Kallaste rääkis mängu eel, et Šveitsi puhul on tegemist tugeva vastasega ning erinevalt koduklubi treenerist näeb koondise peatreener Magnus Pehrsson teda endiselt äärekaitsjana  

«Vorm on suhteliselt hea – olen saanud pikalt trenni teha ning vigastusi pole sellel aastal õnneks olnud,» rääkis Kallaste. «Mängu oodata on mõnus. Hea ja tugev mäng tuleb, päris raske vastase vastu.»

Koduklubis Nõmme Kaljus on Kallaste sellel hooajal keskkaitsjana tegutsenud, kuid mees ise end uuel positsioonil eriti mugavalt ei tunne. «Koondise peatreener näeb mind ikka äärekaitsjana. Isiklikult tahaks ka ääres mängida, ei meeldi seal keskkaitses nii palju.»
31. märstil kohtub Eesti kodusel Lilleküla staadionil sõprusmängus Islandiga ning oma karjääri viimase mängu koodnise eest peab Raio Piiroja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles