13. Tartu Rattamaratonile on jäänud viimased 250 vaba stardikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rattamaratoni start.
Tartu Rattamaratoni start. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Sel pühapäeval sõidetav mastaapne SEB 13. Tartu Rattamaraton toob kokku rekordiliselt  harrastussportlasi ja eliitrattureid. Tänahommikuse seisuga on Eesti suurimale maastikurattamaratonile võimalik registreeruda veel 250 huvilisel.



Klubi Tartu Maratoni projektijuht Kunnar Karu sõnab, et ülipopulaarsel rahvaspordiüritusel on korraldajad valmis teenindama kuni 5500 ratturit.
«Selle numbri panime paika seetõttu, et tagada kõigile osalejatele meeldiv sõiduelamus. Viimaste päevadega on väga keeruline seda piiri muuta ja kõike ümber korraldada,» selgitab ta.

 «Nii suur huvi Tartu Rattamaratonil osalemise ja rahvaspordi vastu üldiselt on tulnud igatahes meeldiva üllatusena. Seega tundub, et kordub selleaastase Tartu Maratoni saatus ning rajale pääsevad kiiremad registreerujad,» kommenteerib Karu.

39. Tartu Maratonile pani sel aastal oma nime kirja kokku 6573 suusatajat, mis ületas märgatavalt möödunud aastast numbrit 4819. Tundub, et rattasport on saanud eestlaste seas sama populaarseks, sest möödunud aastal oli stardipäeva hommikuks end kirja pannud 5092 ratturit ja tänavu tuleb selleks arvuks 5500.

Korraldajad ootavad aktiivset osavõttu ka lastesõitudest ning soovitavad huvi korral juba varakult registreeruda. Kõige operatiivsem tee selleks on koduleht www.tartumaraton.ee.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles