Video: Peatamatu Westbrook liitus uhke seltskonnaga

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oklahoma City Thunderi staar Russell Westbrook.
Oklahoma City Thunderi staar Russell Westbrook. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA klubi Oklahoma City Thunderi täht Russell Westbrook jätkas ööl vastu tänast oma hiilgavat seeriat, kogudes kuu aja jooksul juba kaheksanda kolmikduubli. Kokku on tal sel hooajal neid kümme, viimati jõudis selle saavutuseni Jason Kidd seitse aastat tagasi.

93:75 võidumängus Miami Heati vastu viskas Westbrook enda kohta kesised 12 punkti, aga võttis lisaks maha 10 lauapalli ja jagas kaaslastele 17 resultatiivset söötu. 26aastane ja 191 cm pikkune tagamees on nüüd sel hooajal keskmiselt kogunud 27,5 punkti (liiga liider), 7,3 lauapalli ja 8,7 resultatiivset söötu.

Peale Westbrooki ja Kiddi on viimati vähemalt kümme kolmikduublit ühel hooajal teinud sellised legendid nagu Larry Bird, Magic Johnson ja Grant Hill.

Ühtlasi kindlustas Thunder läänekonverentsi kaheksandat ehk viimasena play-offi viivat kohta. Kui põhturniiri lõpuni jääb 12 mängu, on nad 40 võidu ja 30 kaotuse peal. Thunderit jälitaval Phoenix Sunsil on 38 võitu ja 33 kaotust, New Orleans Pelicansil 37 võitu ja 33 kaotust.

Küll peab Thunder vähemalt põhihooaja lõpuni hakkama saama ilma möödunud hooaja kõige väärtuslikuma mängija Kevin Durantita ja kaitseankru Serge Ibakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles