Samad paarid, pikem tants

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ja Tallinna Selver olid vastamisi Schenker liiga poolfinaalis ja lähevad uuesti kokku Eesti meistriliiga poolfinaalis.
Pärnu ja Tallinna Selver olid vastamisi Schenker liiga poolfinaalis ja lähevad uuesti kokku Eesti meistriliiga poolfinaalis. Foto: Tairo Lutter

Täna algavad võrkpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalid, kus ühes paaris kohtuvad TTÜ ja Tartu Bigbank, teises Tallinna Selver ja Pärnu. Samad vastasseisud olid mõni nädal tagasi peetud Schenkeri liiga poolfinaalides. Ent finaalipääsuks tuleb nüüd vastane alistada ühe asemel kolmes mängus. Samad paarid, pikem tants.

Nagu hooaja eel ja selle kestel palju räägitud, on need neli meeskonda nii võrdsed, et kellegi edu või ebaedu on väga keeruline ennustada. Siiski, üsna hästi on seda suutnud teha klubide mänedžerid. Tartus peetud Eesti karikavõistluste finaali eel teatas Pärnu võrkpalliklubi mänedžer Reio Tilk äärmiselt enesekindlalt, millise skooriga Pärnu finaalis TTÜ alistab. Nii ka läks. Sama tegi enne Schenkeri liiga finaalturniiri Tartu klubi asju ajav Hendrik Rikand. Ka tema ennustus pidas paika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles