Martin Loo sai USA karika teisel etapil 17. koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: Philip Beckman / PB Creative

Laupäeval sõidetud Ameerika karika teisel etapil tegi taaskord hea sõidu Eesti maastikurattasõidu esinumber Martin Loo, kes saavutas 17. koha.

Esimese etapi tulemuse põhjal hea stardipositsiooni saanud Lool õnnestus start väga hästi, kuni kolmanda kurvini, kus kaasvõistleja eksimuse tõttu kaotas eestlane aega ja hulk sõitjad vuhises temast kiirelt mööda ning taaskord pidi Loo 30-40 koha pealt positsiooni parandama hakkama, vahendas rattaprofid.ee.

Võistluse esimeses pooles suurt tööd teinud Eesti meistril tundus kõik minevat sarnaselt esimese etapiga, kus poole võistluse läbimisel oli end taaskord esimese 20. sekka sõitnud, kuid äärmiselt tehnilisel ja kitsal rajal sai veidi liiga palju kohe mängu pandud ja teises pooles enam piisavalt energiat ei jagunud, et lõpuni sama tempot hoida ning veelgi positsiooni parandada. Finišijoone ületas Loo sel korral 17. kohal, kaotust võitjale 4 minuti ja 59 sekundit.

Võidu teenis esimesel etapil kolmanda koha saavutanud Uus-Meremaa meister Anton Cooper, edestades esimese etapi võitjat, kanadalast Raphael Gange'i 11 sekundiga ning kolmanda lõpetas sakslane Manuel Fumic.

Kokkuvõttes samuti esimesele positsioonile tõusnud Cooper juhib nüüd Gagne ees 8 punktiga, kolmas koht on aga jagamisel sakslase Fumic'u, hispaanlase Sergio Mantecon Gutierrez ja kanadalase Max Plaxtoni vahel, kes kõik jäävad esimesest maha 26 punktiga.

Loo asub kahe etapi kokkuvõttes 13 kohal, jäädes liidrist maha 48 punktiga.

Lisaks laupäeval sõidetud xco distantsile, võeti pühapäeval mõõtu ka lühirajal (short track), kus Loo saavutas kõrge 7. koha. Sõidu võitis mitmekordne Ameerika meister Todd Wells, hispaanlase Gutirrez'i ja jaapanlase Kohei Yamamoto ees.

Sarja järgmine etapp sõidetakse taaskord Bonelli Park'is 3 nädala pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles