Klavani klubi tabas kolm tagasilööki korraga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayernist Augsburgis laenul olev Pierre-Emile Höjbjerg sai vigastada
Müncheni Bayernist Augsburgis laenul olev Pierre-Emile Höjbjerg sai vigastada Foto: SCANPIX

Saksamaa klubijalgpalli selle aasta sensatsiooniks tõusnud Augsburgi meeskond võitleb endiselt koha eest Euroopa liigas. Hooaja lõpu eel tabas Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi aga valus tagasilöök, kuna kaotusmängus Freiburgile said vigastada kolm põhimeest.

Jan-Ingwer Callsen-Bracker (vasakul)
Jan-Ingwer Callsen-Bracker (vasakul) Foto: CHRISTOF STACHE/AFP

Kõige keerulisemas seisus on Klavani keskkaitsepartner Jan-Ingwer Callsen-Bracker, kes sellel hooajal enam väljakule ei pruugi naasta, kuna vigastas mängus Freiburgi vastu sedavõrd tõsiselt hüppeliigest. «Diagnoos on halb, kuid loodan nii kiiresti kui võimalik taas väljakule joosta. Olen parimate meditsiinispetsialistide hoole all,» ütles Callsen-Bracker.

Vigastatud on ka äärekaitsja Abdul Rahman Baba ja poolkaitsja Pierre-Emil Höjbjerg. Vastavalt Ghana ja Taani koondisesse kuuluvad mehed sellel nädalal oma rahvuskoondisega ei liitu. Augsburgis läbitakse täiendavad uuringud ning seejärel selgub, kui kauaks nad väljakult eemale jäävad. Esialgsetel andmetel peaks Babat ja Höjbjergi sellel hooajal veel Augsburgi särgis nägema.

Tabelis kuuendat kohta hoidev Augsburg on viimasest seitsmest mängust võitnud vaid ühe ning viigistanud kaks. Õnneks on ka konkurendid eksinud ning Augsburg püsib endiselt Euroopasse viival kohal. Kui 5. aprillil suudetakse võita Schalket, siis kerkitakse tabelis viiendaks. Euroopasse pääseb Saksamaalt kuus võistkonda – esinelik läheb Meistrite liigasse ja järgmised kaks Euroopa liigasse.

Klavan on sellel hooajal tuntust kogunud kui Augsburgi raudmees, kuna on kõigis liigamängudes kaasa teinud algusest kuni lõpuni. Lisaks on eestlase arvel ka kaks löödud väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles