Soku hea mäng aitas Dinamo võiduni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk (palliga)
Sten-Timmu Sokk (palliga) Foto: Laura Oks / Postimees

Üllar Kerde juhendatav Moskva Dinamo korvpallimeeskond pidas järjekordse tähtsa kohtumise Venemaa Superliigas, kui koduväljakul oldi 76:69 üle Rjazanist.

Võitjate poolel tegi hea mängu Sten-Timmu Sokk, kelle arvele kogunes kümme punkti ja üheksa korvisöötu, lisaks neli lauapalli. Mänguaega jagus talle tervelt 32 minutit. Võitjate resultatiivseim oli 16 punktiga Alimdžan Fedjušin, vahendab basket.ee.

Dinamo jagab 19 võidu ja üheksa kaotusega turniiritabelis kolmandat ja neljandat kohta. Kaks paremat (Samaara SGEU ja Permi Parma) on vaid ühe võidu kaugusel, Dinamoga samal pulgal on Jekaterinburgi Ural. Põhiturniiri lõpuni jääb kaks vooru, mõlemad mängud peab Dinamo koduväljakul.

«Hästi mängisime ainult kohtumise viimased kolm minutit, nähtavasti sellest siis piisas,» kommenteeris Üllar Kerde. «37 minutit püüdsime kallutada mängu enda kasuks, aga ei suutnud. Ma näen ja tean, et meeskond tahab mängida, see paistab välja ka treeningutel, aga mängus me pole suutnud seda kõike kaugeltki realiseerida.»

Ta lisas: «Nüüd on meil ees äärmiselt olulised mängud Venemaa karikasarjas, loodan et seal suudame tänaseid vigu vältida. Paljud meie mängijad pole nii olulistes mängudes üldse osalenud (nagu karika Final Four), seetõttu ma ei välista, et nad viimasel nädalal ongi Novosibirskis toimuvast turniirist mõtteid mõlgutanud, mis omakorda ehk segas valmistumist konkreetseks liigamänguks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles