Valitsev Hispaania meisterklubi sõlmis peatreeneriga pika lepingu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico peatreener Diego Simeone
Madridi Atletico peatreener Diego Simeone Foto: SCANPIX

Valitsev Hispaania jalgpallimeister Madridi Atletico andis teada, et pikendas peatreeneri Diego Simeonega lepingut kuni 2020. aastani.

Endine Argentina koondislane võttis Atletico juhendamise üle 2011. aastal, viies klubi kohe esimesel hooajal Euroopa liiga võitjaks. 2012. aastal alistati Euroopa superkarikafinaalis 4:1 Chelsea ja aasta hiljem võideti Hispaania karikas, kui finaalis saadi jagu Madridi Realist. Sellele järgnes ka Hispaania superkarika võit, kui jällegi oldi üle Realist. Mullu tuldi aga 18 aasta järel esmakordselt Hispaania meistriks ja jõuti ka Meistrite liiga finaali, kus kaotati küll Madridi Realile.

Tänavugi on Atletico jõudnud Meistrite liigas kaheksa parema hulka, veerandfinaalis on nende vastaseks järjekordselt linnarivaal Real. Koduliigas ollakse praegu neljandal kohal, liidrist Barcelonast jäädakse siiski maha juba üheksa punktiga. Teisel kohal olevast Realist lahutab Atleticot aga viis punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles