Elegar saab Itaalia liigas võimeid võrrelda Maailmarahuga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metta World Peace.
Metta World Peace. Foto: SCANPIX

USA korvpallur Metta World Peace, kes varem kandis nime Ron Artest, liitub Itaalia portaali Sportando teatel kuni hooaja lõpuni Itaalia kõrgliigas mängiva Cantu meeskonnaga.

See tähendab, et World Peace'i ehk Maailmarahu nime kandva mängijaga saab võimeid võrrelda ka talvel Kalev/Cramost Milano Emporio Armani ridadesse siirdunud Frank Elegar. Milano ja Cantu lähevad vastamisi edasilükatud 21. vooru mängus, mis peetakse 16. aprillil. Kristjan Kanguri koduklubi Varese Openjobmetis on juba pidanud Cantuga mõlemad liigamängud.

Metta World Peace kogus NBAs kurikuulsust sellega, kui algatas 2004. aastal Detroit Pistonsi ja Indiana Pacersi mängus massikakluse mängijate ja fännide vahel ning sai selle eest terve hooaja pikkuse mängukeelu. 2010. aastal tuli ta Los Angeles Lakersiga NBA meistriks. Viimati mängis 35-aastane World Peace Hiinas Sichuan Blue Whalesi meeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles