Pärnu leidis Selveri vastu võtme üles

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Avo Keel on Pärnu tegutsemisega rahul.
Peatreener Avo Keel on Pärnu tegutsemisega rahul. Foto: Tairo Lutter

Pärnu võrkpallimeeskond ei jätnud Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria avakohtumises Tallinna Selverile mingit võimalust ja oli kodumeeskonnast kindlalt geimidega 3:0 üle. Selverile loovutati kahel korral 18 ja viimases geimis 20 punkti.

Kaks ja pool nädalat tagasi jäi Pärnu Eesti-Läti ühisliiga poolfinaalis hoolimata väikesest favoriidiseisusest Selverile 2:3 alla, aga toonase heitlusega polnud eilsel midagi pistmist. «Esimene märksõna on kindlasti serv. Ma ei tea, kas meil oli see nüüd nii hea või hoopis Selveril nii kehv vastuvõtt. Arvan, et oli nii üht kui teist, sest ega me oma servi häbenema ei pea. Teine teema oli nende rünnak. Jällegi ei tea, kas neil oli see kehv või meie blokk hea. Samas meie rünnakuid nad nii hästi pidurdada ei saanud, pallid tulid meie poole tihti tagasi,» leidis Pärnu peatreener Avo Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles