Veider video: kitsi kohtunik ei andnud Zlatanile väljateenitud mängupalli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Paris Saint-Germaini ja Rootsi koondise tähtründaja Zlatan Ibrahimovic sattus viimases liigamängus järjekordsesse kummalisessse olukorda, mille teiseks osapooleks oli kohtunik.

Ibrahimovic lõi PSG 3:1 võidumängus Lorienti üle kõik kolm väravat ja tahtis seepeale traditsioonilisel moel mängupalli enda valdusesse saada, nagu kübaratriki sooritanud mehele kohane. Kohtunik Tony Chapron ei kavatsenud seda aga talle nii kergelt loovutada, lausudes, et Ibrahimovic saab palli väljakult lahkumise järel tunnelis.

Tunnelisse jõudmise järel muutis Chapron miskipärast meelt ja asus oma autoriteeti kehtestama, Ibrahimovic ei jäänud aga võlgu.

«Kohtunik – pall?» küsis Ibrahimovic.

«Hiljem annan,» vastas Chapron.

«Ära siis unusta – tavaliselt peaksid selle kohe mulle andma,» manitses Ibrahimovic. «Ei maksa ainult kaamerate pärast nii teha.»

Tunnelis küsis Ibrahimovic kohtunikult uuesti palli ja sai vastuseks: «Oota, mina otsustan.»

«Mida ma ootan?» imestas Ibrahimovic.

«Ma veel mõtlen...» vastas Chapron.

«Ahaa, tahad nüüd ülemus olla. Väga hea, ole siis ülemus. See näeb kaamerate ees hea välja,» ironiseeris Ibrahimovic seepeale.

«Ma hiljem otsustan,» hoidis Chapron oma joont.

«Väga hea, otsusta pealegi,» rehmas Ibrahimovic käega ja siirdus riietusruumi.

Lõpuks sai Ibrahimovic siiski palli kätte, nagu tõestab tema postitus Instagramis. Ründaja pööras olukorra naljaks, kinnitades palli eralennukis turvavööga eraldi istmele ning lisades pildile allkirja: «Kui keegi teist mõtleb, kuhu see mängupall lõpuks sai...»

For those of you who are wondering where the ball is...

A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles