Eesti tennisist jõudis seenioride MMil poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis.
Tennis. Foto: Margus Ansu / Postimees

Türgis toimuvatel tennise seenioride MM-võistlustel on Helina Lill jõudnud üksikmängus poolfinaali.

N35 naiste hulgas mängiv Helina Lill oli esmalt teises ringis parem sakslannast Stefanie Kolarist ja seejärel veerandfinaalis samuti sakslannast Susanne Wischmannist 6:4, 6:1. Sellega aga Lille kokkupuuted Saksamaa tennisega sel turniiril ei piirdu, sest poolfinaalis on vastaseks samuti sakslanna Gitte Moeller, vahendas tennis.ee.

N40 naiste seas pidi turniiri kenasti alustanud Ilona Poljakova veerandfinaalis tunnistama turniirile esimese paigutuse saanud hispaanlanna Ana Salas-Lozano 2:6, 2:6 paremust. Paarismängus seevastu on Poljakova koos soomlanna Mari-Liis Parmasega taganud koha poolfinaalis.

N45 naiste turniiril võitis Piret Ilves teises ringis küll 6:0, 6:0 Mieke Rouxi (LAV), kuid kolmandas pidi tunnistama ise 4:6, 6:0, 2:6 Ana Almansa (Hispaania) paremust. Paarismängus on Ilves koos Kateryna Filyusiga (Kanada) jõudnud poolfinaali. Segapaaride turniiril koos austraallase Chris O´Maraga samuti kaasa lööv Ilves on seal edenenud veerandfinaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles