Zlatani kõige absurdsemad tsitaadid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvikas Zlatan Ibrahimovic püüab palliväljakul alati pilke.
Värvikas Zlatan Ibrahimovic püüab palliväljakul alati pilke. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise ja PSG ründestaar Zlatan Ibrahimovic on tuntud omavastuolulise käitumise ja sõnavõttude poolest. The Telegraph tõi välja Ibrahimovici kõige jaburamaid tsitaate.

«Zlatan ei tee prooviesinemisi.» Ründestaari põhjenuds, miks ta ei läinud omal ajal Londoni arsenali testimisele.

«Loomulikult mitte! Tellisin endale lennuki. See on palju kiirem.» Ibrahimovici vastus kuulujutulem ille kohaselt ostis ta endale uue Porsche.

«Mul ei jää muud üle, kui naerda oma täiuslikkuse üle.» Ibrahimovic endast.

«Üks on kindel! Ilma minuta jalgpalli MM ei ole vaatamist väärt.» Ibrahimovic pärast Rootsi kaotust Portugalile 2014. aasta MMi play-off’is.

«Kui Carew suudab midagi teha jalgpalliga, siis mina suudan sama apelsiniga.» Ibrahimovici torge Norra staari John Carew suunas.

«Mitte midagi. Tal on juba Zlatan.» Ibrahimovici vastus küsimusele, et mida kinkida naisele, kellel on kõik olemas.

«Otsime korterit. Kui me seda ei leia, siis ostan tõenäoliselt hotelli.» Ibrahimovic Pariisis korteri leidmise raskustest.

«Esmalt läksin ma vasakule, tema läks ka. Siin läksin paremale, tema läks ka. Siis läksin uuesti vasakule, kuid tema läks hot dogi tooma.» Ibrahimovic vastasseisust Liverpooli kaitsja Stephane Henchoziga.

«Mind ei huvita turniiri võitja. Ma lähen puhkusele!» Ibrahimovic pärast Rootsi koondise konkurentsist langemist 2012. aasta EMil.

«Kui klubi mind ostab, siis ta ostab Ferrari.» Ibrahimovici hinnang iseendale.

«Vigastatud Zlatan on iga klubi jaoks tõsine probleem.» Taas hinnang enda kohta.

«Tule minu poole ja võta oma õde kaasa. Siis näed, kes on gei.» Ibrahimovici vastus tema seksuaalse orientatsiooni kohta.

«Mulle meeldib ka ilutulestik. Ma teen seda siiski aias või kusagil mujal vabas õhus. Ma ei tee seda kunagi oma kodus.» Ibrahimovici torge Mario Balotelli suunas.

«Võin väljakul kõiki positsioone täita, kuna hea mängija saab sellega hakkama.» Hinnang enda oskustele.

Reporter: «Kes võidutseb MMi play-off’is?»

Ibrahimovic: «Ainult jumal teab.»

Reporter: «Tema käest on ju raske küsida.»

Ibrahimovic: «Miks? Sa ju vaatad talle otsa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles