Kullamäe: play-off’is annab poole edust võitlus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond võõrustas selle hooaja Balti liiga viimases kodumängus Utena Juventust. Pronksiseeria avamängus tehti võimas teine poolaeg ning võideti kohtumine 72:63 ning seega viiakse Leetu kordusmänguks kaasa korralik edu.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tegi teise poolaja mängupilt rõõmu. «Võitluslik ja füüsiline mäng oli mõlemalt poolt. Teada oli, et nad on füüsiliselt tugev meeskond ja esimesel poolajal jäime mingitel hetkedel hätta ja lasime end ära suruda. Aga teisel poolajal oli mängupilt oluliselt parem – läksime rohkem võitlusse, suutsime 1-1 olukorrad enda kasuks lahendada ja hoidsime kaitses väga hästi. Play-off’is annab poole edust võitlus ja teisel poolajal oli selles osas rõõmus pilt. Aga seeria teine pool on veel ees ja eks järgmised 40 minutit tuleb sama võitluslik,» võttis Kullamäe kohtumise kokku.

Rocki parim oli 20 punkti ja 11 lauapalliga kaksikduubli teinud Janar Talts. Joosep Toome lisas 14 punkti ja viis lauapalli. Augustas Peciukevicius ja Tanel Kurbas tõid võrdselt 10 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles