Manny Pacquiao on sattunud suurmatši eel raskustesse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquaio.
Manny Pacquaio. Foto: SCANPIX

Mai alguses toimuva poksimaailma ühe oodatuma vastasseisu eel on treeningutel sattunud raskustesse Manny Pacquiao, kellel on suuri probleeme jalakrampidega.

Tabloidleht DailyMail vahendab, et Pacquiao treenib Floyd Mayweatheriga peetava suurmatši jaoks nüüd juba neljandat nädalat, aga Filipiinide poksijat on hakanud kimbutama nii rängad jalakrambid, et ta soetab omale tugevat põletikuvastast kreemi, mille ühe tuubi hinnaks on ligikaudu 2000 dollarit.

Pacquiao treener Freddie Roach tunnistas, et probleem on tõsine ja lahendust sellele leida pole lihtne. «Sellele ei ole mingit maagilist abi,» teatas Roach. «Anname endast parima. Meil on siin arstid sellega tegelemas ja paar Filipiinide kutti, kes teda masseerivad. Selle kreemi ühe tuubi hind oli 1800 eurot. Ma ei olnud selle üle liiga õnnelik,» lisas Roach, kelle kinnitusel on Pacquiao probleemide põhjuseks sääremarjad. Poksija treener lisas, et oli sunnitud muutma Pacquiao treeningplaani ning vähendas tema jooksukoormust.

Pacquiao ja Mayweatheri supermatš toimub Las Vegases 2. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles