Kauri Kõiv sai sõjaväelaste MMil kuuenda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauri Kõiv.
Kauri Kõiv. Foto: Tairo Lutter

Sõjaväelaste maailmameistrivõistlustel Rootsis Bodenis saavutas Kauri Kõiv eile meeste 10 km sprindis kuuenda koha. Ta pidi sõitma ühe trahviringi ja kaotas esikoha võitnud Simon Fourcade’ile (Prantsusmaa) 49,8 sekundiga.

Fourcade edestas kullaheitluses vaid 0,4 sekundiga šveitslast Benjamin Wegerit. Kolmandaks tulnud Krasimir Anev (Bulgaaria) kaotas võitjale 32 sekundiga. Kõivu edestasid veel Maksim Tsvetkov (Venemaa) ja Matthias Bischl (Saksamaa), vahendas biathlon.ee.

Kalev Ermits oli 15. (+1.30,3; 3), Roland Lessing 18. (+1.39,3; 3) ja Indrek Tobreluts 25. (+2.07,3; 4). Võistles 46 meest. Võistkondlikus arvestuses, kus liideti kolme parema mehe ajad, saavutas Eesti Šveitsi ja Saksamaa järel kolmanda koha.

Naiste 7,5 km distantsil sai Kristel Viigipuu 26 võistleja seas 16. koha. Ta eksis kahel lasul ja kaotas võitjaks tulnud Krystyna Guzikile (Poola) 1.15,8-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles