Maailma parimad tänavakorvpallurid kohtuvad augustikuus Tallinnas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpall.
Tänavakorvpall. Foto: streetbasket.ee

1. augustil Tallinnas, Vabaduse väljakul toimuvast 3x3 tänavakorvpalli Tallinn Open turniirist võtavad osa maailma parimad võistkonnad teiste seas esimese asetusega Serbia võistkond, kellele pakuvad konkurentsi Venemaa, Hispaania, Hollandi, Leedu, Läti, Soome, Valgevene ja Eesti parimad.

«Sellist konkurentsi pole varem veel olnud, tõenäoliselt peame ära ütlema Brasiiliale, Sloveeniale ja veel mõnele tugevale võistkonnale, kel ka huvi Tallinnasse tulla,» ütles tänavakorvpalli peakorraldaja Reigo Kimmel.

Tallinn Open turniiri võitja saab saab pileti FIBA maailmaturnee etapile Prahas ning 4000 USD auhinnaraha. 2014. aastal pidi Eesti võistkond Fresh Media (Renato Lindmets, Mario Paiste, Elgar Tamsalu ja Janis Vahter) finaali lisaajal tunnistama Venemaa võistkonna paremust.

Tallinn Openil Eestit esindavad võistkonnad selguvad suvisel Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste sarjas, mis sel aastal tähistab 10. juubelihooaega.

Eestlased asuvad sel suvel võistlustulle ka juunikuus toimuvatel esimestel Euroopa Mängudel Bakuus, millest Eesti Rahvusringhääling teeb otseülekande.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles