Piltuudis: automaatidega gängsterid korraldasid Rio olümpiaujulas fotosessiooni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiarõngad.
Olümpiarõngad. Foto: SCANPIX

Rio de Janeiros 2016. aastal toimuvateks olümpiamängudeks ehitatud ujumisbasseini tungisid kohalik narkokartelli liikmed, kes tegid basseinivees üksteisest fotosid.

Brasiilia võimude teatel oli tegemist kurikuulsa gängi Amigo dos Amigos ehk ADA liikmetega, kes hoiavad oma kontrolli all linna põhjaosas Pedreiras asuvat favelat. Sissetung Vila Olímpica Félix Mielli Venerando spordikompleksi leidis aset juba eelmisel nädalal, kuid jõudis avalikkuse ette mitu päeva hiljem, kui sotsiaalmeedias hakkasid ringlema ujulas tehtud fotod, millel mehed poseerivad automaatidega. Võimude kinnitusel oli ujula sissetungi ajal suletud, kuid nüüd karmistatakse sealseid turvameetmeid veelgi.

ADA ninamees on Brasiilia meedia teatel Celso Pinheiro Pimenta nimeline gängster, kelle hüüdnimi on Playboy. Politsei valduses on lindistused, kus mees spordikompleksi tungimisega ärpleb. «Mulle meeldis basseinis väga,» ärples Pimenta ühe teise kurjategija ees. Brasiilia võimud on pannud kurjategija tabamise eest välja 20 000 reaali ehk ümberarvutatult umbes 6000 euro suuruse tasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles