Germanwingsi katastroofis hukkus teiste seas kaks spordiajakirjanikku

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Germanwingsi lennuõnnetuses hukkus 150 inimest.
Germanwingsi lennuõnnetuses hukkus 150 inimest. Foto: SCANPIX

Eile Alpides alla kukkunud Germanwingsi lennuki pardal viibisid teiste seas ka kaks spordiajakirjanikku, Iraanist pärit Milad Hojjatoleslami ja Hossein Javadi.

Neli Iraani ajakirjanikku tulid Euroopasse, et kajastada lisaks kodumaa koondise mängudele Hispaanias pühapäeva õhtul toimunud Madridi Reali ja FC Barcelona vahelist jalgpallikohtumist ehk El Clasicot. Neist kaks, Payam Younesipour ja Saeed Zahedian muutsid aga viimasel hetkel oma reisiplaane, jätsid Barcelonasse minemata ning pääsesid tänu sellele eluga. Muidu oleksid ka nemad olnud sama lennukiga tagasiteel Viini, sest Iraani koondis peab täna õhtul Austrias maavõistluse Tšiili vastu.

Hojjatoleslami töötas poolametliku Tasnimi uudisteagentuuri heaks ning Javadi tegutses spordiajakirjanikuna väljaandes Vatan-e-Emrooz. Mehed tulid Euroopasse elus esmakordselt ning reisisid oma raha eest. Just seetõttu valisid Hojjatoleslami ja Javadi Austriasse jõudmiseks odavlennufirma lennu, mis jäi neile viimaseks.

Germanwingsi lennukiga toimunud katastroofis hukkus 150 inimest 16 eri riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles