Küsimused Šveitsi-Eesti jalgpallilahingu eel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsi tähtmängijad Xherdan Shaqiri (vasakult), Gökhan Inler ja Blerim Džemaili koondise treeningul.
Šveitsi tähtmängijad Xherdan Shaqiri (vasakult), Gökhan Inler ja Blerim Džemaili koondise treeningul. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis peab täna esimese valikmängu pärast novembris võõrsil tehtud 0:0 viiki San Marinoga. Sel korral astutakse võõrsil vastu tugevale Šveitsi koondisele. Juba nädala algusest Kesk-Euroopas viibivad eestlased tegid eile õhtul tutvust ka homse mängustaadioniga Luzernis.

Hhomsele mängule mõeldes tõi Postimees välja mõned huvitavamad küsimused. Üks neist sai lahenduse juba eile, kui koondise peatreener Magnus Pehrsson avaldas, et Eesti liigasse naasnud Sergei Pareiko seisab homme väravasuul. Sügisel mängupraktikata olnud Pareiko pidi mäletatavasti oma positsiooni loovutama kohtumiseks san Marinoga, kus väravas seisis Mihkel Aksalu. FC Levadia eest peetud kaks liigamängu ja korralik hooaja ettevalmistus olid piisavad, et just koondist silmas pidades karjääri jätkav Pareiko taas valikmängus väravas seisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles