Tartu näitas võimu, TTÜ lagunes

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbanki diagonaalründaja Taavi Nõmmistu.
Tartu Bigbanki diagonaalründaja Taavi Nõmmistu. Foto: Tairo Lutter

VÕRKPALL. TTÜ ja Tartu Bigbanki Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria avamäng kulges nagu teisegi paari avalahing ühekülgselt (Pärnu alistas Tallinna Selveri teisipäeval 3:0 – M. G.) ja Tartu võitis 3:0. TTÜ sai geimides vastavalt 20, 26 ja 18 punkti. Tehnikaülikooli meeskonna tegutsemises puudus neile omane emotsionaalsus ja meeskondlikkus.

«Nean seda põhiturniiri võitu vist hooaja lõpuni. Mängijad mõtlevad, et nüüd peame kogu aeg pluss viiega peal olema ja võitma,» sõnas peatreener Janis Sirelpuu.

Suures hädas oldi servi vastuvõtuga, libero Madis Pärtel ei saanud kuidagi tartlaste serve kätte. «Pärtel oli juba play-offʼide avaringis hädas. Ei teagi, milles asi,» ütles Sirelpuu. Küsimusele, kas probleem on pingetaluvuses, vastas juhendaja: «Kõik ei hakkagi seda taluma, seepärast jõuavad ühed ka spordis kaugemale kui teised.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles