Ametlik: Krasnõi Oktjabri protesti Kalev/Cramo vastu ei rahuldatud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleksi Petšerov (vasakul).
Oleksi Petšerov (vasakul). Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpalliklubi avaldas oma Facebooki lehel teadaande sellest, et käesoleva nädala esmaspäeval VTB Ühisliigas peetud Kalevi ja Krasnõi Oktjabri mängu tulemus jääb kehtima ning seega ei rahuldatud Krasnõi meeskonna protesti.

Kalev sai esmaspäevases mängus Oktjabrist jagu napilt 82:80 ning sealjuures tõid kodus mänginud Eesti meeskonnale võidu Oleksi Petšerovi tabavad vabavisked, mille kohtunikud andsid Cramo leegionärile mängu viimasel sekundil. Vilemeeste otsuse järgi tegi Willie Dean Petšerovi vastu viskel vea, kuid Oktjabri esindajad olukorda samamoodi ei tõlgendanud ja esitasid protesti, mille järgi tegi Kalevi mees enne viskele minekut jooksu.

Nüüd on Ühisliiga langetanud otsuse ja Kalevi Facebooki postitatud pildilt ilmneb, et vastaste protesti ei rahuldatud. VTB liiga otsuses seisab, et Scott Machado ei teinud enne Petšerovile antud söötu jooksu, kuid Petšerovi poolt sooritama hakatud viskel tehti tema vastu viga. Tõenäoliselt on Machado otsusessekaasamise taga asjaolu, et Krasnõi ajas protesti esitamisel Kalevi leegionäride särginumbrid segamini, sest Machado kannab numbrit 8 ja Petšerov 7.

Kuna Krasnõi Oktjabri protest jäi rahuldamata, jääb Kalevi võit kehtima. Nii on Cramol endiselt kirjas 11 võitu ja 14 kaotust, Krasnõi tiimil omakorda üheksa võitu ning 15 kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles